Polskie Wsparcie PrestaShop

PrestaShop => PrestaShop 1.6 => Wątek zaczęty przez: dorota w Listopad 14, 2018, 01:00:30 pm

Tytuł: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: dorota w Listopad 14, 2018, 01:00:30 pm
Witajcie,

mam problem z którym nie potrafię sobie poradzić.
Po najechaniu na kategorie wyświetla się kategoria ,,bazowa"
W którym to miejscu zmienić .
adres sklepu: sklep.dor-chem.pl
Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: MERA w Listopad 14, 2018, 01:49:37 pm
Wygląd/ szablony/wybierz układy   zmień jak na dołączonym obrazku w PS 1.7 ...  w PS 1.6 preferencje/szablony/ustawienia zaawansowane /  za kliknij czwarty od góry lewa kolumna 
Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: dorota w Listopad 14, 2018, 02:23:00 pm
Zmieniłam ale niestety nie podziałało :(
Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: west w Listopad 14, 2018, 03:27:45 pm
to jest moduł mega menu - w nim zmień ustawienia wyświetlania
Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: dorota w Listopad 14, 2018, 04:36:54 pm
A dokładniej
bo rozumiem że to chodzi o moduł szablonu
Leo Bootstrap Megamenu
Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: west w Listopad 14, 2018, 07:38:47 pm
Wchodzisz w konfigurację modułu i usuwasz ten element
Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: dorota w Listopad 15, 2018, 01:23:00 pm
Witam,

nie widzę niczego takiego w konfiguracji szablonu
Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: MERA w Listopad 15, 2018, 01:54:07 pm
Może tu coś znajdziesz    https://www.leotheme.com/guides/prestashop17/leo_megamenu/


Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: dorota w Listopad 15, 2018, 02:13:20 pm
Może by prościej by było usunąć te kategorie i wprowadzić jeszcze raz ?
Tytuł: Odp: wyświetla się kategoria bazowa w kategoriach
Wiadomość wysłana przez: dorota w Listopad 16, 2018, 08:26:01 am
dziwne zaczęłam wprowadzać atrybuty produktu i zniknęła mi ta  kategoria ,,bazowa" pojawiło się puste miejsce