Polskie Wsparcie PrestaShop

PrestaShop => PrestaShop 1.7 => Wątek zaczęty przez: compute w Czerwiec 13, 2018, 02:24:37 am

Tytuł: Stany magazynowe
Wiadomość wysłana przez: compute w Czerwiec 13, 2018, 02:24:37 am
Witam,

Posiadam wersję PS 1.7.3.0 w której mam produkty zarówno jako pojedyncze sztuki a także np. paczki pakowane po np. 100 sztuk.
W przypadku ilości sztuk sklep działa bez problemu, ale w przypadku kompletów jest problem (sklep widzi jako stan 0). Dodam, że sklep pobiera dane przez integrator i produkty nie są dodawane ręcznie do sklepu. Czy istnieje jakiś moduł, który by rozwiązał w/w problem?
Tytuł: Odp: Stany magazynowe
Wiadomość wysłana przez: west w Czerwiec 13, 2018, 09:12:50 am
Taaaa jedyną możliwością jest naprawa integratora :)