Polskie Wsparcie PrestaShop

Plikownia => Pliki językowe => Wątek zaczęty przez: rock10 w Luty 17, 2017, 03:02:02 pm

Tytuł: Jak zrobić kopie tłumaczenia Prestashop 1.6.1.10
Wiadomość wysłana przez: rock10 w Luty 17, 2017, 03:02:02 pm
Witam,

Mam takie pytanie. Na serwerze mam zainstalowane 2 sklepy Prestashop 1.6. Oba korzystają z tego samego szablonu. Od kilku dni tłumaczyłem jeden sklep. Czy jest możliwość aby to tłumaczenie szablonu które wykonałem na 1-sym sklepie wgrać do tego drugiego? aby nie musiec od nowa wszystkiego tłumaczyć? Proszę o  lub instrukcję jak to zrobić.

Pozdrawiam
Tytuł: Odp: Jak zrobić kopie tłumaczenia Prestashop 1.6.1.10
Wiadomość wysłana przez: west w Luty 17, 2017, 03:19:07 pm
zakładka lokalizacja -> tłumaczenia -> skorzystaj z opcji eksportu tłumaczeń z jednego szablonu do drugiego